SAKARYA KAYNARCA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Bilgi girişleri (MEİS MODÜLÜ)

Meis Modülü 2015  veri giriş işlemleri başlamıştır.

Veri Girişleri 21 Ekim – tarihi itibari ile açılmış olup 12 Kasım 2015 tarihine kadar okul/kurumunuz tarafından onaylanması gerekmektedir.

Öğretim dairelerine ait öğrenci ve bina bilgileri ise e-okul ve diğer MEBBİS Otomasyonları üzerinden otomatik olarak aktarılmaktadır.

Temel Eğitim, Ortaöğretim, Din Öğretimi ve Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Bağlı Kurumlar E-okul üzerinden aktarılan verilerini bu dönem içerisinde Meis Sorgu Menüsünde bulunan sorgulama ekranlarından da kontrol edebilirler.

Bakanlığımızdan gelen mail doğrultusunda;

Daha önce E-Okul üzerinden "Tahsis Durumu", "Bina Bilgileri", "Bina Kullanımı" ve "Lojman Durumu" giren kurumlar;  bilgilerini MEİS Modülü üzerinden GİRECEKLERDİR.

Bu ekranlara giriş yapmadan önce "MSM020600 - Bina Adres/Kontrol" ekranı  eklenmiş olup , tüm kurumların "Bina Adres/Kontrol"ekranının doldurulması GEREKMEKTEDİR.

Bakanlığımızın veri girişleri ile ilgili resmi yazısı da eklerin içerisindedir.

 

                                                                                                                     Yakup ALTINKAYNAK

                                                                                                                             Şube Müdürü


Konu ile ilgili 28.10.2015 Çarşamba günü saat 10:00 da Halk Eğitim Merkezinde bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Toplantıya her okuldan Meis sisteminden sorumlu bir idareci katılacaktır.


EKLER İÇİN TIKLAYINIZ. 

Konak Mah. Vedat Yazgan Cad .No1 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kaynarca / SAKARYA - 02648713965

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.